Få styr på din buyer persona og kunderejse med vores skabeloner

Vi har udviklet 2 skabeloner, som guider dig til at skabe en mere målrettet markedsføring ved først at få greb om din buyer persona og derefter personaens kunderejse.

Vi har gjort det nemt at komme i gang

Med skabelonerne og eksemplerne får du et håndgribeligt værktøj, som du nemt kan gøre til dit eget. Du åbner det google sheet, vi deler med dig, læser den korte intro og så er du i gang.

Helt konkret modtager du:

  • En intro med tips til, hvordan du indhenter viden om din buyer persona.
  • En skabelon inklusive konkrete eksempler på, hvordan du får et dybere kendskab til personaens behov, digitale handlingsmønster og købsproces.
  • En skabelon inklusive uddybende eksempler på, hvordan du arbejder dig gennem kunderejsen.

Skabelonerne har hjulpet os (og vores kunder) med at forstå, hvordan vores idéelle kunde og persona ser ud samt givet os indblik i personaens kunderejse.

Skabelonerne vil også kunne hjælpe dig til at forstå, hvem i virksomheden du mere specifikt kommunikerer til, og hvordan kunderejsens forskellige faser ser ud for denne buyer persona.

I sidste ende er målet at få idéer til udvikling af målrettet content til kunderejsens forskellige marketingfaser, som skaber en mere målrettet markedsføring og hjælper målgruppen til at tage en beslutning.

Download dine skabeloner til buyer persona og kunderejsen nu